Хоол хийх үед бяцхан асуудлууд үргэлж тулгарч байдаг. Харин өнөөдөр бид тэдгээр асуудлыг хэрхэн ухаалгаар шийдэх талаар мэдээ бэлтгэлээ.

Хагас болгосон өндөг хэрхэн хийх вэ?

Өндөг чанахаасаа өмнө хальсыг нь зүүгээр бага зэрэг цоолох хэрэгтэй. Дараа нь буцалж буй усанд өндгөө хийж 5-7 минут чанана.

Сонгино сармис арилгах үед хальс нь гал тогоонд тарж бохирдуулж байдаг. Тэгвэл даавуун алчууран дээр арилгавал хальс нь хийсч тарахгүй.

Шүүлтүүрийг тогтвортой байлгахын тулд халбагыг зураг дээрх шиг ашиглаад үзээрэй

Xyтгa ашиглан шилэн сав онгойлгохыг хүн болгон мэддэг. Харин хоёр гараа ашиглан хоёр талаас нь даралт өгөх үед хий орж таг онгойх болно.

Мөөг хэрчих хамгийн хялбар арга

Шаржигнуур тахиа хийхийг хүсвэл baking powder ашиглаад үзээрэй

Өндөгний хальс хоолруу орчихвол гараа норгоод хурууны өндгөө хальсанд хүргэхэд наалдах болно.

Кофены үр бутлагчаа цэвэрлэж шорооноос нь салгахыг хүсвэл будаа хийж бутлаарай.

Хоол хүнсээ вакуумдаж хадгалахад тусгай машин авах шаардлагагүй. Уутаа усанд дүрэх үед агаар нь гарах болно.

Илгэн цаас буцаад хумигдаад байвал бөөгнүүлж байгаад базахад асуудал шийдэгдэнэ.

Эдгээр аргуудаас хамгийн ухаалаг нь таны хувьд аль нь байсан бэ?